vineri, octombrie 31, 2008

Profilul lui Romeo

1
Propun o discuţie, atât cât permite spaţiul ăsta, blogul, pe care încă învăţ să-l folosesc. Aş vrea să ştiu cum ar trebui să arate profilul ideal. Stai, nu ţi-am dat prea multe detalii, ce-i drept. Tot timpul m-am întrebat, de exemplu, dacă cineva mai stă să citească ce e scris pe profilul de pe GayRomeo. Zic doar de GayRomeo, pentru că acolo am eu profil, nu pentru că am ceva împotriva Gaydar-ului. Profilul ăla nu e mare lucru, aşa e, dar până la urmă, pentru că trăim într-o societate homofobă, cea românească, site-urile de genul ăsta sunt singura modalitate (în afară de cluburi) prin care se poate interacţiona, fie că vrei să-ţi găseşti un fuck-buddy, fie că îţi cauţi marea iubire.

Eu de fiecare dată caut un tip la care să găsesc atât the looks cât şi the brains. De aceea eu citesc ce scrie acolo jos pe profil, mi se pare că e important ca spaţiul ăla să fie completat. Asta e faza incipientă de verificare a the brains.

La categoria asta, cea a textului, detest :
- copy/paste a textului "Here you can talk about..." (textul standard al celor de la GayRomeo, ca să ştie tot prostu' ce să scrie acolo);
- textul "Nu ştiu ce să spun despre mine, te las pe tine să ma descoperi" - denotă faptul că habar nu ai pe ce lume trăieşti, nu ştii nimic despre tine ceea ce mă opreşte din start din a vrea să te descopăr;
- texte într-o engleză născătoare de migrene puternice şi glaucom;


- texte într-o română încă nevorbită pe vreun meleag mioritic (fie lipsă de cratime, fie cratime din belşug);
- texte despre faptul că s-a terminat lumea pe care toţi muritorii o cunoşteau când ţi-ai făcut tu profil, gen "Too hot 4 you", "Nu mă poţi avea, sunt cel mai bun". Eh, uite că nu eşti... În cel mai bun caz, eşti şi prost, şi fudul.

Legat de poze, prefer să văd un zâmbet decât un penis în erecţie. Dacă tot se caută sex, se presupune că atunci când ajung cu tine în pat îţi văd şi cucul, dacă îmi arăţi tot înainte s-ar putea să renunţ la ideea de a mai vrea să-l văd şi în realitate. Nu ştiu dacă e o părere generală, dar mi se pare foarte ok să se mai păstreze misterul pe alocuri. Se-nvârte Sherlock în mormânt când ştie că sunt profile din astea cu puţa la vedere. E ca şi cum, imediat după crimă, ar fi venit criminalul la el şi i-ar fi zis "Dă-le, măh, dracu' de indicii, nu mai căuta că-ţi zic eu tot ce s-a întâmplat".

Revenim la propunerea iniţială. Până acum am primit aprecieri de la câţiva oameni pentru ce-mi fată mie mintea pe aici (mulţumesc, staţi prin zonă), oameni care mie mi s-au părut ok şi de la care aştept răspunsul (prin comment-uri) la întrebarea "Cum ar trebui să arate profilul ideal pe GayRomeo sau pe Gaydar?" (puteţi răspunde frumos, cu liniuţe sau fără, dar aş vrea să vorbiţi atât despre poze cât şi despre text). Oricine e invitat să participe, nu doar ăia pe care eu îi consider ok ;)). Promit ca mai apoi să fac un post cu toate comentariile, poate-poate mai învaţă lumea câte ceva...

Legat de ce se întâmplă pe Romeo, mai am câte ceva de spus, dar aş strica acum bunătate de post pentru că aş cam schimba subiectul cu totul. Lasă, data viitoare.

Mulţumesc anticipat !

1 Response to Profilul lui Romeo

30 ianuarie 2010 la 02:01

i hear you bro, i hear you
:)

Trimiteți un comentariu

Comentezi?! Comentează...