miercuri, ianuarie 16, 2013

I "twink", therefore I exist

0


Mă, să ştii că am cam îmbătrânit. Şi nu pentru ca parcă simt un uşor pârâit în genunchi atunci când mă ridic dimineaţa din pat, ci pentru că parcă prea sunt alţii tineri. Ce e ăla un “twink” întrebi? Come on, pe ce cine minţi? Că ai avut şi tu minim unul în viaţa ta. Nu-ţi mai aminteşti? Hai,mă, e ăla plin de energie, cu chef de sex tot timpul, care se îndrăgosteşte destul de repede (direct proporţional cu cât de dobitoc eşti sau nu). 
 
Câţi ani spunei că ai? În jur de 25? Tocmai faci parte din grupul ţintă. Rareori un puştan va alege pe cineva de vârsta lui. Nu pentru că cei de vârsta lui sunt toţi şchiopi, ştirbi, cocalari sau cu mătreaţă, ci pentru că aproape întotdeauna i se va părea că e mai matur decât cei de o vârstă cu el. Ceea ce te face pe tine, numaidecat, norocos (dacă şi el face parte din grupul tău ţintă, arată bine (10 la educaţie fizică) şi 10 (zece) la minim alte două materii care să îţi arate că are ceva în cap). În plus, ia gândeşte-te de câte ori ţi se spunea când erai mic să pleci dracului să faci altceva decât să stai să asculţi conversaţiile “oamenilor mari”. La fel ca şi tine pe când aveai vârsta lor şi ei vor să se maturizeze mult mai repede. De aceea tu vei fi un “om mare” (nu mă refer la ce ai în pantaloni, potoleşte-te), iar el va avea pe cineva de la care să înveţe chestii (capitalele Europei, cine l-a omorât pe Nechifor Lipan, dar şi chestii despre cum ar trebui să arate o relaţie, ce se face şi ce nu). Care e avantajul tău? Oricât sună asta gen “Venus în casa familiei” dintr-un horoscop ieftin şi fals în mod clar, vei primi energie, iniţiativă şi sex de trei ori pe zi. În plus, poate vei primi şi un push pe încrederea în sine, ceea ce nu are cum să fie rău având în vedere că aşa poate vei renunţa să mănănci tot felul de porcării şi maioneze.

În cazul în care chiar nu ai avut niciun twink până acum, da’ te bate gândul, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ştii:

Agree to disagree
A avea un puştan alături poate să îţi mănânce nervii în anumite situaţii. Oricum nu mai ai prea mulţi şi  în plus, crede-mă, nimănui nu-i stă bine în camaşă albă în timp ce e forţat să ţină mâinile la spate. De aia, ai grijă să laşi de la tine, oricât de mari îţi sunt boaşele de obicei. Ai de a face, de obicei, cu cineva care e centrul Pământului, care se comportă fix cum o făceai şi tu pe vremea lui. De aceea, dă-i voie să înveţe şi să greşească. Şi dacă te aştepti să fie albă sau neagră treaba, aşteaptă-te la toate culorile pe care ţi le poţi imagina, mai bine. Să fii pregătit, zic.

       Don’t call him “baby”
Nu, nu e numele piesei ăleia de la Madison Avenue pe care tu o ştii pentru că e de pe vremea ta, iar pentru el e un fel de Abba – cam atât de veche i se pare. Apelative gen “puştiu’”, “piciule”, “micuţule” plus exprimări directe gen “Ce copil eşti” sau “Lasă-l, mă, că e copil şi el” este moarte subită pentru tine.  Tocmai pentru că este mai matur decât cei de vârsta lui, în propria-i opinie, nu-i va plăcea ca tu să crezi altceva. De aceea va trebui să foloseşti expresii  gen “Ce matur pari”, “Nici nu îmi dau seama că este o diferenţă de vârstă între noi” (de fapt, pe asta ultima să o ştergi dacă sunt 10 ani diferenţă între voi, că sună urât după aia). Cu toate astea, de câte ori puştanul tău va face câte o prostie ca parte din relaţie, va fi primul care va spune despre el că nu a ştiut cum să facă altfel, nu de alta, dar e mic şi nu are experienţă. Dacă te nedumereşte schimbarea asta de atitudine a lui, aminteşte-ţi de ce-ţi spuneam la punctul 1. 

Being part of a gangbang is not cheating
Pe bune acuma, chiar nu a însemnat nimic că a fost parte dintr-un gangbang. Să ştii că eşti uşor depăşit dacă ai o altă părere despre asta. Că te iubeşte pe tine şi doar pe tine, e de la sine înţeles. Mai pe româneşte, trebuie să te obişnuieşti cu faptul că nu eşti proprietarul niciunei persoane, oricât ai crede că ai acte în regulă pe tipul cu care eşti (general vorbind). Pune un gard în jurul lui şi pe măsură ce închizi poarta cu cheia, poţi liniştit să îţi iei şi rămas-bun.

       Red-bull
Dacă te ştii obosit, obsedat de muncă şi cel care trebuie să doarmă minim 7 ore pe noapte ca să fie fresh a doua zi, alege pe cineva de vârsta ta care e la fel de oboist şi care tre’ să doarmă şi mai multe ore decât tine pentru a fi în stare să se ridice din pat a doua zi. Nu alege un twink. Lui cine îi va spune tot timpul că e frumos şi deştept dacă tu dormi în continuu? Moare totul din faşă, îţi spun. Pe de altă parte, parcă ţi-aş spune să încerci totuşi ca să simţi şi tu că poţi să dormi mai puţin şi să fii ok. Mai mult de-atât, bonusul e că vei afla că nu există nicio legătura între cât de hidratat eşti si ejaculare.

Enjoy the ride
Oh, boy, şi încă ce “ride” o să fie. O să-ţi placă atâta vreme cât te asiguri că nu îl vei lua de prost. Se îndrăgosteşte repede? Şi ce? Dacă tu nu mai poţi face asta la fel de uşor, nu e vina lui. Clar vei vrea să mai poţi să fii ca el, să mai ai încă o dată vârsta lui, că parcă lucrurile erau mai simple. De aceea în loc să îi spui să se schimbe, lasă-l să fie fix cum vrea el să fie. În plus, don’t fuck him up. De dragul oamenilor care vor urma după tine (iartă-mă dacă îţi distrug idealurile despre veşnicie, dar s-ar putea să nu dureze până faceţi caca în Pampers de bătrâni ce sunteţi), arată-i că nu e atât de rău să fii cu cineva. Dacă va rămâne cu ideea că toţi tipii sunt la fel pornind de la cum eşti tu, ai grijă să creadă că sunt nişte tipi de treabă, nu nişte cretini. Altfel spus, mai bine să fii standardul de tip, decât „ăl mai bou tip de care am dat eu”.


Pe de altă parte, însă, dacă eşti twink, aruncă un ochi peste următoarele:
 
Când aveai vreo 12 ani, mamă-ta ţi-a zis că anturajul te influenţeză. Ia ghici: a avut dreptate. Dacă eşti pentru prima dată între gay, uită-te de două ori. Ca şi cum ai vrea să cumperi ceva şi nu eşti hotărât. Vrei să te mai uiţi şi la alte magazine înainte de a lua o decizie. Faptul că cineva este mai mare decât tine, nu înseamnă că are şi cele mai bune experienţe din care să înveţi. 

Fii bitchy, sluttish şi on top of the world.  But don’t do it cheap. 

Dacă vreodată, în orice moment auzi “Ia-o în gură puţin” sau “N-o pupi puţin?”, felicitări. Tocmai ai dat de un mega-libidinos. Evident că nu o vei lua în gură deloc, dar poţi să o scuipi puţin. Cu piciorul. Bag-o pe aia că tre’ să pleci că ai un examen a doua zi sau că o prietenă are probleme şi tre’ s-o ajuţi. Ar trebui să îţi ia vreo cinci minute maxim până să părăseşti “cuibuşorul de nebunii”. Stai liniştit, chiar nu era “The One”.

S-ar putea să fii cel mai fain tip pe care îl ştii. De aia nu ai nevoie de cineva care să îţi spună că eşti matur când de fapt nu eşti. Vine şi vremea aia când vei fi mai matur decât îţi vei dori. În acelaşi timp, dacă tot te consideri matur, acceptă faptul că asta presupune să-ţi asumi nişte responsabilităţi ale lucrurilor pe care le faci. Că spargi un bibelou şi apoi îţi bagi degeţelul în gură, zâmbind ştrengăreşte e cute and might get you some sex actually, dar dacă faci lucrurile pe dos, aşteaptă-te să primeşti un şut. În dos. (şi chiar nu o spun în nicio formă sexuală)

Concluzie?

Indiferent din ce categorie faci parte, indiferent de vârstă, fă lucrurile cu cap. Înţelege că s-ar putea sau nu, să am dreptate. Aud atât de des despre alţi tipi că “e prea mic pentru mine” de la oameni care au auzit asta de o gramadă de ori de la alţii când aveau sub 21 de ani, încât am o colecţie întreagă de ipocrizie. Da, cred că unii tipi ar fi ajuns altfel dacă ar fi dat de altcineva când au avut primul contact cu lumea gay. Poate nu ar mai avea buricul gol şi jumătate de cur pe-afară prin cluburi. Poate nu ar alege sexdates dacă li s-ar spune mai des că sunt persoane faine în loc de “faci un sex oral demenţial pentru vârsta ta”. 

Aud la fel de des “e prea mare pentru mine”. Culeg ipocrizii, le iau pe toate (că pe vise are altcineva copyright la adunat).

Câţi ani spuneai că ai? Ştii ce? Nu prea mă mai interesează. Asta doar pentru faptul că oricât ai crede că ştii mai multe pe măsură ce aduni ani în care nu faci nimic, tot ce contează e suma experienţelor pe care le-ai avut. Asta aşteaptă twink-ul de la tine, experienţă.  De multe ori s-ar putea să îţi ofere el ţie o sumă mult mai mare decât a ta. Pe de altă parte, ăla care e “prea mare” sau “prea mic” s-ar putea să fie exact ce cauţi. Life’s a bitch? Hmm, da, it might be a twink or and old fart, actually. 


Over and out.
MW


No Response to "I "twink", therefore I exist"

Trimiteți un comentariu

Comentezi?! Comentează...